Kwalificatie F1 Spanje

Mercedes is de torenhoog favoriet voor de poleposition maar Ferrari en Red Bull leggen zich niet zomaar neer bij de Duitse dominantie. Ik baal wel 8 mei 2021 - gpspanje2021.


Max Verstappen Mini Driver Model Cars Collection Racing

Volg live de kwalificatie voor de Grand Prix van Spanje.

Kwalificatie f1 spanje. Je leest het hieronder. In de blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de kwalificatie in Spanje. De vierde Formule 1-race van het seizoen wordt dit gehouden in Barcelona.

Kwalificatie Formule 1. De meeste coureurs kunnen het Circuit de Catalunya vanwege de wintertests dromen. Een Formule 1 kwalificatie duurt.

Uitslag kwalificatie Formule 1 Grand Prix Hongarije 2021. F1 kwalificatie Spanje 2020. De klok van het Spaanse deel van het Iberisch schiereiland loopt gelijk met de Nederlandse tijd.

Drie verschillende coureurs topte de drie verschillende vrije trainingen met Bottas Hamilton en Verstappen respectievelijk. Perez Racing Point. Stroll Racing Point.

Lewis Hamilton heeft in Hongarije zijn 101e pole position gescoord. Het belooft weer een waar spektakel te worden dat je absoluut niet wil missen. De kwalificatie begint om 1500u Nederlandse en lokale tijd.

VERSTAPPEN Red Bull. Uitslag kwalificatie Formule 1 GP Spanje 2020 15 augustus 2020 0703 21 reacties Lewis Hamilton heeft de poleposition voor de Grand Prix van Spanje veiliggesteld. Uitslag kwalificatie F1 Grand Prix Spanje 2020.

Bottas derde in kwalificatie Spanje. Op het Circuit de Barcelona-Catalunya bleef. De Mercedes-coureur reed in de slotfase van de kwalificatie voor de Spaanse Grand Prix een 116741 waarmee hij Max Verstappen en Valtteri Bottas nipt achter zich liet.

Zaterdagmiddag is het weer tijd voor de kwalificatie voor de Grand Prix van Spanje. Sergio Perez heeft een moeizame kwalificatie achter de rug voor de Formule 1 Grand Prix van Spanje. De Mercedes-coureur reed een ronde van 115584 en hield zijn teamgenoot Valtteri Bottas op 0059 seconde.

Ikschrijfookoverautos gepost 11 mei 2019 om 1604 47 Reacties. Q2 gaat om 1525 uur van start het beslissende segment met de tien snelste rijders van de dag start om 1548 uur. De strijd leek tijdens de eerste run van Q3 al gestreden nadat Hamilton zijn snelste tijd.

Lewis Hamilton start zondag de race vanaf poleposition. Onderstaand vind je de livetiming en liveblog. De regerend wereldkampioen wist met ruim marge zijn teamgenoot Valtteri Bottas en titelrivaal Max Verstappen achter zich te houden.

Grand Prix van Spanje 2019. Je kan eenvoudig switchen tussen livetiming en liveblog in het onderstaande blok. Zaterdag 8 mei 2021 0759.

Met 4 POVsperspectieven van Bosbrandt Gio Joep Mauro Mikie van de Vrijdag 1Seizoen 3 Race 423 KwalificatieF1 2020 Spanish Grand Prix Circuit de. FORMULE 1 zet ook voor de GP van Spanje het tijdschema met starttijden weer voor je op een rijtje. De F1 kwalificatie en race beginnen weer een uurtje eerder dan vorige week gewoon om 1500.

De tijden verversen automatisch tijdens de kwalificatie zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand. Hoe laat zal de kwalificatie voor de Grand Prix van Spanje beginnen. Lewis Hamilton heeft op het circuit van Barcelona zijn honderdste pole-position in de Formule 1 gepakt.

De Nederlander heeft Sergio Pérez naast zich. Max Verstappen eindigde deze sessie als derde en start zondagmiddag vanaf de tweede startrij. Welke coureur kan morgen voor de race van pole beginnen.

Dat is een uurtje eerder dan in Portugal vorig weekend maar juist toen week het schema af gezien het verschil in tijdzone. Om 1500 lokale tijd worden de lampen boven de pitstraat van het Circuit de Barcelona-Catalunya groen voor de kwalificatie voor de Grand Prix van Spanje. De kwalificatie bestaat uit drie segmenten.

Wij hebben de belangrijkste informatie daarom voor je op een rijtje gezet. Albon Red Bull. Op zaterdag 15 augustus 2020 begint om 1500 uur Nederlandse tijd de kwalificatie voor de Formule 1 Grand Prix van Spanje die verreden wordt op het Circuit de Barcelona-Catalunya.


Pin Op F1


Uitslag Kwalificatie Formule 1 Gp Spanje 2021 Racingnews365


Max Verstappen Red Bull Formule 1 Grand Prix Van Azerbeidzjan 2017 Formule 1 Grand Prix Azerbeidzjan Formule 1


Max Verstappen Verstappen Nl Seizoenen


Kwalificatie Formule 1 Grand Prix Van Spanje 2017 Autoblog Nl Grand Prix Formule 1 Spanje


Verstappen Crasht Tijdens De Kwalificatie In Bahrein Bahrein Formule 1


Max Verstappen In Een Toro Rosso Dit Seizoen Seizoenen Auto


Officiel Verstappen Penalise Leclerc En Pole A Mexico Nextgen Auto Com


Kimi Raikkonen Sebastian Vettel Max Verstappen Ferrari Red Bull Formule 1 Grand Prix Van Singapore 2017 Formule 1 Racen Seizoenen Formule 1


Live Kwalificatie Formule 1 Gp Spanje 2021 Racingnews365


Pin Auf Max Verstappen Red Bull Formule 1


Life In The Fast Lane Red Bull Racing Racen Training


Tekstbord Bij Ons Thuis Kijken We Formule 1 Max Verstappen Formule 1 Grappige Teksten Teksten


Pin Van Kira Op Formule 1 Monaco Grand Prix Monaco Grand Prix


Max Verstappen Red Bull Ring Spielberg Oostenrijk 03 07 2016 Red Bull Racing Max Verstappen Racing


Pin Op Formula


Kwalificatie Formule 1 Grand Prix Van Japan 2017 Grand Prix Formule 1 En Japan


Verstappen Na Goede Kwalificatie Problemen Ferrari Meevaller Voor Ons Nos Ferrari Autoracen Grand Prix


Marc Marquez Continues Winning Streak At 2019 Czech Motogp Motogp Marc Marquez Grand Prix Racing

More Articles

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Kwalificatie F1 Spanje"

Posting Komentar